Wij kunnen geen bestanden uploaden op onze groepspagina op blackboard.We krijgen een foutmelding dat de beschikbare schijfruimte overschreden is.

~ 0 min
2013-09-30 13:39

Dit probleem is bekend en als het is onderhand opgelost voor IDP, de oplossing voor P4P komt eraan (nog even geduld).
Het bleek een instellingsprobleem te zijn aan de beheerderkant van blackboard.

Onderhand zou het file oploaden ook voor P4P weer moeten werken.