Hoe kan ik vragen importeren?

Importeren van een vragenbank en/of modules kan op twee manieren:

1) Voor manifest.xml files opgenomen in een <name>.zip file:
- Ga naar de class waar je wilt importeren.
- Klik op "Questions" rechts op de derde regel -> Question Repository
- Klik op "Course Modules" (linker kolom een beetje boven),
- Klik op "Import", selecteer de .zip file en vervolgens GOED lezen !

2) Voor .qu files van Question Banks:
- Ga naar de class waar je wilt importeren.
- Klik op "Questions" rechts op de derde regel -> Question Repository
- Klik op "Import Question Bank". Hiermee kun je alleen .qu files importeren