Failure: "Failed to find library: …"

2016-11-17 16:00

Mogelijke oorzaken en oplossingen:

1. Het kan zijn dat de directory van de library niet bestaat. Maak die directory m.b.v. Visual Elite.
  2. Het kan zijn dat de library-directory wel bestaat, maar dat de libmap.see in die directory ontbreekt. Verwijder die directory en maak hem opnieuw m.b.v. Visual Elite.
  3. Het kan zijn dat je te weinig ruimte op je U-schijf hebt. Dan kan Visual Elite geen library-directory maken. Wis overbodige mappen en bestanden en probeer het opnieuw.
  4. Zorg ervoor dat je prullenbak leeg is.