Failure: "A parameter/port ... of mode ... can not be read in ..."

Er is een conflict tussen input en output.

De naam van een in- of uitgangsconnector mag niet gelijk zijn aan een signaalnaam die in het schema verbonden is met resp. een out- of input.

Als je de naam van de connector niet wilt veranderen volg je deze stappen:

1. Geef de signaaldraad aan de connector een andere naam. De connector wijzigt nu automatisch mee.
  2. Selecteer nu alleen de connector en wijzig deze naam terug in de oorspronkelijke naam.

NB: De foutmelding kan ipv het woord 'read' ook het woord 'write' bevatten

Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels

Plakker FAQs