Hoe log ik automatisch in op een telefoon met een open laptop?

~ 0 min
2012-06-06 12:47

INloggen op telefoon met mac adres:
Opbouw url: http://cucm01.nhl.nl:80/emapp/EMAppServlet?device=SEP&userid=&seq=

MacAdress is aan de onderkant in het midden afleesbaar

==================================
with tool wget
Optie -q staat voor quiet

Inloggen:
wget -q "http://cucm01.nhl.nl:80/emapp/EMAppServlet?device=SEP0019e78ee892&userid=polh1&seq=passcode"

Uitloggen:
wget -q "http://cucm01.nhl.nl:80/emapp/EMAppServlet?device=SEP0019e78ee892&doLogout=true"

==================================
(under construction)
with telnet
telnet o cucm01.nhl.nl:80 sen

==================================
(under construction)
With netcat (source http://www.computerhope.com/forum/index.php?topic=41882.0)
echo "GET / HTTP/1.0

" | nc cucm01.nhl.nl 80