Hoe voorkom ik de mededeling:
"Kan de uitgever niet bevestigen.
Weet u zeker dat u deze software wilt uitvoeren?"

~ 0 min
2012-10-30 15:46
>Kan de uitgever niet bevestigen.
>Weet u zeker dat u deze software wilt uitvoeren?

Om deze melding uit te schakelen geeft u de locatie van de server op aan Internet Explorer (IE) op uw werkstation.
Volg onderstaande instructies om de melding uit te schakelen.
1. Start Internet Explorer op
2. Klik op Extra
3. Klik op Internetopties
4. Klik op het tabblad Beveiliging
5. Klik op Lokaal Intranet
6. Klik op de knop Websites
7. Klik op de knop Geavanceerd
8. Voeg de server toe bij het veld “Deze website aan de zone toevoegen”
9. Wanneer het programma zich bevindt op Mijn_server in de map MIJNPROGRAMMA vult u in: \\Mijn_server\MIJNPROGRAMMA
10. Wilt u alle meldingen van alle programma’s op de server uitschakelen vult u in: \\Mijn_server
11. Klik op de knop Toevoegen (nadat u de regel heeft ingevuld)
12. Onder Websites ziet u nu staan: file://Mijn_server
13. Klik op Sluiten
Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)

U kunt commentaar op deze vraag geven